Oceania Cruises

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Oceania Cruises <<

Oceania Cruises este o linie de croaziera cu bazele in Miami, Florida ce detine un numar de 6 vase de lux care opereza itinerarii in intreaga lume.
 
Oceania Cruises a fost fondata in 2002 de veteranii industriei de croaziere de lux, Joe Watters si Frank Del Rio, ultimul fiind fostul vicepresedinte al Renaissance Cruises. In aprilie 2007, Oceania Cruises a fost achizitionata de compania Apollo Management din New York, o companie de investitii specializata in credite si piete de capital.
 
Atmosfera de la bord  este relaxanta, se aseamana cu cea din cluburile private selecte, navele oferindu-va o combinatie perfecta intre design, confort si siguranta. Cu Oceania Cruises, aveti posibilitatea de explora locuri inedite si de a stationa intr-un port doua zile, bucurandu-va astfel de atmosfera locala a regiunii. Veti avea mai mult timp pentru a explora imprejurimile si pentru a cunoaste mai bine istoria, cultura si bucataria locala.
 
ship iconFlotă:

Vasele liniei de croaziere de lux Oceania Cruises radiaza caldura si caracter pe langa eleganta. Toate prezinta dotari si detalii pe care v-ati astepta sa le gasiti doar pe o proprietate privata si luxoasa. Regatta, Insignia si Nautica au o capacitate de 684 pasageri, iar Marina si Riviera au o capacitate de 1252 pasageri.
 
Nava Amiral a flotei Oceania Cruises, vasul Regatta, are o dimensiune medie si poate acomoda 684 de pasageri si 400 de membri ai echipajului.
 
Vasul Insignia este vasul sora a vaselor in stil country Regatta si Nautica. Linia de croaziera Oceania Cruises combina serviciile, atmosfera si incredibilele standarde a unui hotel in stil country care imbratiseaza aventura de croaziera intr-o atmosfera relaxanta. Vasul Insignia ofera itinerarii pe care vasele de lux de 5* nu ar putea sa le practice. Identic cu vasele sale surori, are un tonaj de 30.000 tone, cu un grad de ocupatie de 684 de pasageri, 400 de membrii ai echipajului. Design-ul bordului este unul in stil country casual. Lemnul de tec si piatra sculptata sunt prezente in decorul vasului. Saloanele, apartamentele si cabinele prezinta un mobilier de lux, intr-un stil neo-clasic. Toate incaperile de lux si cabinele liniei de croaziera Oceania Cruises, contin saltele si perne de lux, cu pilote din puf care sunt acoperite de cel mai fin bumbac egiptean si aproximativ 70% dintre cabine pun la dispozitie verande private.

 
Vasul Nautica este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Oceania Cruises, este nava sora a vaselor Regatta si Insignia. Are o greutate de 30.000 tone, cu un grad de ocupatie de 684 de pasageri, cu 400 de persoane din cadrul echipajului.
 
 
Vasul Marina al liniei de croaziera Oceania Cruises reprezinta o evolutie a liniei extrem de populara a Clasei Regatta. Inca de la aparitia liniei de croaziera Oceania, navele sale au reprezentat o experienta de neegalat la bord. Cu toate ca este mai mare decat surorile sale Regatta, Insignia si Nautica, vasul Marina ramane confortabil, folosind spatiul sau suplimentar in punerea la dispozitie a unor facilitati si mai placute. Vasul recompenseaza pasagerii cu “cele mai bune preparate din fructe de mare” in cele 6 restaurante, incluzand 2 locuri gourmet Jacques si Red Ginger. Pentru a savura o cafea speciala si snacks-uri exista pe vas cafeneaua Baristas. Noul centru culinar Bon Appetit ofera posibilitatea de instruire sub indrumarea bucatarului maestru. Intr-un mod similar, exista si cursuri de arte pastice in Artist Loft, un nou centru de imbogatire. Legat de cabine, ele sunt foarte spatioase, la fel si baile generoase. Cu toate ca beneficiaza de atatea facilitati, ambianta de la bord si experienta ramtne una familiara.
 
 
 
Vasul Riviera este noul brand care opereaza din luna aprilie 2012; mana designerilor se poate observa peste tot. Mai mult decat orice, vasele Marina si Riviera emana o experienta de neuitat pentru linia de croaziera Oceania Cruises. Vasul este foarte confortabil, de dimensiuni mici, dar care pastreaza aceeasi caldura si acelasi farmec ca si surorile sale Regatta, Insignia, Nautica. Marina si Riviera ofera clientilor un numar total de 10 restaurante unde se poate servi masa, dintre care 6 sunt restaurante gourment cu niciun cost suplimentar. Cu toate acestea, de remarcat, este faptul ca ambianta de la bord si experianta ramane una familiara.

Globe icon Destinații:

Oceania Cruises ofera voiaje in Africa, Alaska, Australia/Noua Zeelanda, Caraibe, Coasta de Est a Statelor Unite, Mediterana, Pacificul de Sud, Scandinavia/Europa de Nord, America de Sud asigurand o experienta unica ce nu se poate intalni pe vasele altor linii de croaziera. Pe langa aceasta, ofera posibilitatea Grand Voyage-urilor, cat si a World Cruises-urilor.
 
 
Itinerariile sunt centrate pe destinatie, iar experienta de la bord este una exceptionala. Toate aceste calitati definesc oferta de 5 stele a liniei Oceania Cruises, transformand aceasta companie alegerea optima pentru croazierele traditionale premium si de categorie de lux. Cu Oceania Cruises, aveti posibilitatea de explora locuri  inedite si de a stationa intr-un port doua zile, bucurandu-va astfel de atmosfera locala a regiunii.

Futon bed icon  Tipuri de cabine:

Atmosfera de la bord este relaxanta, se aseamana cu cea din cluburile private selecte, navele oferindu-va o combinatie perfecta intre design, comfort si siguranta.
Cabinele liniei de croaziera Oceania Cruises, contin saltele si perne de lux, cu pilote din puf care sunt acoperite de cel mai fin bumbac egiptean si aproximativ 70% dintre cabine pun la dispozitie verande private. Suitele ofera serviciu de majordom. Decoratiunile interioare sunt realizate din lemn pretios, marmura italiana, granit, piele si covoare din lana.
 

 Frumos renovate cu stil si fler, aceste cabine interioare, incantatoare, dispun de o suprafata de aproximativ 15 mp si de un spatiu de confort, dotat cu birou, mini bar, televizor, facilitati Bulgari, plus alte dotari.


Cabinele exterioare cu geam ofera eleganta, un mobilier nou si o fereastra cu vedere panoramica, iar unele cabine au hublou clasic. Dimensiunea acestor cabinele poate fi intre 13–15 mp.


Cabinele cu veranda au o suprafata de pana la 20 mp care reprezinta o oaza de relaxare si odihna. Unul dintre serviciile incluse in tarif este mini barul cu bauturi soft nelimitate si sticle de apa, pe toata durata croazierei.

 

 

Cabinele cu veranda Concierge ofera o combinatie excelenta de lux si valoare, fiind situate pe cele mai privilegiate punti. Pe langa multitudinea de facilitati exclusive, turistii pot beneficia si de un concierge dedicat.

Colectia de Suite Penhouse de aproximativ 30 mp, au fost complet transformate, printr-un decor splendid si mobilier rafinat, in noi nuante senine. Zona de living are un mini bar frigorific, iar baia imbracata in granit este suficient de mare pentru a pune la dispozitie si o cada. Oaspetii se pot relaxa pe veranda decorata cu lemn de tec.

Cabinele Vista (73 mp) si Suitele Owner (92 mp) sunt magnifice si roiale, ofera bai cu cabina de dus supradimensionata, doua televizoare cu ecran plat, un laptop, iPad pentru uz personal, cat si alte facilitati exclusiv pentru oaspetii cazati in aceste cabine.

folder blue music icon Divertisment și locuri publice:
 

Decorul vaselor este nuantat de luxul traditional, mobilier din mahon negru, tesaturi fine si covoare bogat colorate. Tinuta de pe vas este obisnuita, intentionand sa se sincronizeze cu motto-ul liniei "your way, your world".

Oceania Cruises nici nu incurajeaza, nici nu descurajeaza prezenta copiilor la bord; cu toate acestea nu au programe pentru copii si sunt putine activitati care sa alunge plictiseala in afara de tenis de masa si Monopoly in camera de jocuri.

Ceea ce toate navele au in comun este varietatea de restaurante si zone de relaxare la bord. Exista 4 restaurante atat pe Regatta, cat si pe Nautica; in plus fata de obisnuitul scenariu de cina, exista 3 restaurante de specialitati (The Polo Grill, Toscana cu mancare italiana si Tapas on the Terrace, bufetul care se transforma in restaurant seara). Noile nave ale liniei Oceania Cruises, Riviera si Marina au optiuni aditionale, de la Asian Red Ginger si French Jacques Pepin pana la luxoasele Waves Grill si La Reserve cu degustari de vinuri.

Toate spa-urile apartin de Canyon Ranch, compania americana renumita de Spa. Centrul de fitness ofera Pilates si yoga, precum si ore de aerobic. Cazinourile sunt mici, dar exista multe posibilitati de joc.

 
couple icon  Turistul tinta:
 

 

- pentru segementul de turisti care adora luxul si rasfatul la bordul unui vas

- linie cu servicii personalizate pentru pasageri

- pasageri pretentiosi datorita nivelului ridicat al serviciilor la bord

- intervalul de varsta cuprins este de la 40 ani si pana la 70 ani

- bugetul pasagerilor este unul foarte ridicat

- linie ce detine vase medii care opereaza itinerarii unice

- codul vestimentar casual

- pasionati de croaziere de lux cu servicii impecabile, de mancaruri fine si bauturi rafinate


support iconDe ce Oceania Cruises?
 
  1. Luxul traditional primeaza prin mobilierul clasic din mahon negru, tesaturi fine si covoare bogat colorate.
  2. Saloanele, apartamentele si cabinele sunt decorate in stil neo-clasic.
  3. Cabinele liniei de croaziera Oceania Cruises, contin saltele si perne de lux, cu pilote din puf care sunt acoperite de cel mai fin bumbac egiptean si aproximativ 70% dintre cabine pun la dispozitie verande private.
  4. In plus fata de obisnuitul scenariu de cina, exista trei restaurante de specialitate - The Polo Grill, Toscana cu mancare italiana si Tapas on the Terrace, bufetul care se transforma in restaurant seara.
  5. Atmosfera de la bord este relaxanta, se aseamana cu cea din cluburile private selecte, navele oferindu-va o combinatie perfecta intre design, confort si siguranta.
 
Stiati ca...

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii