Disney Cruise Line

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Disney Cruise Line <<

FLOTA

Disney Magic (1998)    Disney Wonder (1999)    Disney Dream (2011)     Disney Fantasy (2012)     Disney Wish (2022)

DESPRE COMPANIE

Disney Cruise Line este o linie de croaziera, filiala care face parte din Companiei Walt Disney. Compania a fost infiintata în 1996 ca Magical Cruise Company Limited si avea sediul in Londra, Anglia, cu sediul sau operational situat in Celebration, Florida. In 1985, Disney a devenit partenera cu Premier Cruise Line printr-un contract de licentiere si dintr-odata detinea 3 vase ce aveau ca punct de plecare Port Canaveral. Intrucat directorii companiei Walt Disney isi doreau propriile lor vase si sa ofere pasagerilor ce urcau la bord servicii si mai generoase cand s-a incheiat contractul cu Premier Cruise Line, solutia era evidenta: crearea unei noi linii de croaziere Disney Cruise Line, detinuta si controlata in totalitate de catre compania Walt Disney.

Acest lucru a permis prezenta personajelor Disney pe vasele lor și au combinat pachete de vacanta - croaziera, hotel si parcuri tematice. Pe 30 iulie 1998 linia Disney Cruise Line a avut primul sau voiaj cu vasul Disney Magic.

Cele doua vase de marime medie, Disney Magic (1998) si Disney Wonder (1999), primele vase de croaziera din 1950 construite cu doua cosuri de fum, au oferit servicii exceptionale pasagerilor iubitori ai brandului Disney intrucat la bordul vaselor amprenta companiei se resimte foarte puternic prin fiecare cantec, fiecare piesa de arta, fiecare film si spectacol de productie. Nu exista la bordul vaselor cazino-uri sau biblioteci, astfel spatiile ce ar fi fost dedicate acestor atractii au fost reimpartite pentru activitati de recreere.

Vasul Disney Dream, putin mai nou, s-a alaturat flotei in 2011 iar Disney Fantasy in 2012, acestea doua fac parte din aceeasi clasa.

Toate navele Disney Cruise Line au in alcatuire fiecare intre 877 si 1250 de cabine si nu sunt identice in proiectarea lor, cu o multime de variatii in design interior, restaurante si locuri de divertisment.
Pentru o calatorie in lumea magica Disney, alaturi de personajele celebre din desene animate, prezente la bord, alegeți o croaziera pe unul din vasele liniei Disney Cruises. Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveti la dispozitie pe langa spațiile special amenajate pentru copii si adolescenti si locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel va puteti bucura de o vacanta in familie, in care fiecare se va simti bine.

VIATA LA BORD

Cand sunteti la bordul unui vas Disney Cruise Line, puteti fi siguri ca o vacanta de neuitat este intotdeauna la orizont. Depasind distractia imaginativa a copiilor, ofertele de agrement unice pentru adulti si divertismentul palpitant pentru intreaga familie, fiecare nava Disney Cruise Line din flota ofera distractie pentru toti, astfel incat nimeni nu trebuie vreodata sa faca compromisuri. Descoperiti entuziasmul si magia care va asteapta la bord.

Vasele Disney Cruise Line se preteaza perfect pentru famiile cu copii care adora lumea povestilor si personajelor celebre .

Divertismentul include spectacolele in versiunea originala de pe Broadway si cele mai recente filme Disney – este locul unde intalniti adevarata magie Disney in fiecare seara.

De la zone pentru intreaga familie, cresa pentru copii intre 3 luni si 3 ani, zona pentru copii, zone amenajate pentru adolescenti, magazine Disney, magazine cu bijuterii, magazin foto, sali de jocuri , terenuri de basschet, volei si fotbal aceasta linie de croaziera este perfecta pentru o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Optiunea de servire a cinei prin rotatie in toate cele trei restaurante principale va va face sa va bucurati de meniuri si decoruri diferite in fiecare seara si mereu alaturi de ospatarul dumneavoastra din prima seara, e “Disneylogical”.

Pentru relaxare ingrijiți-vă mintea și corpul la acest sanctuar SPA de la bord pentru adulți, cupluri și adolescenti. Răsfățați-vă cu o selecție bogată de tratamente spa concepute pentru a calma, întinerii și reinvigora, inclusiv masaje corporale, faciale, impachetari corporale și aromaterapie. Sau descoperiți un nou look - prin serviciile somptuoase ale saloanelor de la bord, cum ar fi coafura, manichiură, pedichiură și chiar albirea dinților.

PENTRU COPII

Fiind o linie de croaziera dedicata familiilor cu copii activitatile pentru acestia sunt foarte variate.

Consilierii Disney vor fi mai mult decât fericiți să vă hrănească sau să vă schimbe copilul. Părinții pot aduce următoarele lucruri  atunci când lasa copilul la locurile de joaca : alimente pentru copii, lapte praf sau lapte și biberoane, scutece sau servetele umede, imbrăcăminte suplimentară, păturica preferata de copil sau suzeta. Vă rugăm să rețineți că serviciile de baby-sitting în cabine nu sunt disponibile.

Programele de activități pentru tineret sunt disponibile copiilor care sunt instruiți în întregime sa foloseasca singuri toaleta, capabili să participe în mod individual la grupurile pentru copii și să interacționeze social și confortabil cu copii de aceeasi vârsta. Se pot aplica și se stabilesc reguli de participare suplimentare și restricții pentru a oferi un mediu de divertisment sigur pentru copii si adolescenti. Parintii se pot alătura distracției. Vă rugăm să rețineți: vârsta minimă de navigație la bordul navei Disney Cruise Line este de 6 luni în ziua imbarcarii; cu toate acestea, vârsta minimă pentru itinerariile din Canalul Transatlantic și Canalul Panama este de 1 an în ziua imbarcarii.

La bordul vaselor exista urmatoarele cluburi pentru copii :

Disney's Oceaneer Club - Copiii cu vârste între 3 și 12 ani  - pot interacționa cu personajele Disney - și unul cu celălalt - pe măsură ce explorează taramuri magice cu mai multe teme.

Disney's Oceaneer Lab - Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani - se pot juca și învață pe mare prin activități și jocuri tematice imaginative oferite zilnic (club dedicat jocurilor interactive, explorarii si descoperirii)

Edge - În acest centru de activități doar pentru adolescenti acestia pot viziona filme, se pot juca diverse jocuri interactive si sa isi experimenteze latura creativa prin diverse arte si mestesuguri.

Vibe - spațiu exclusiv pentru adolescenți, se pot relaxa, asculta muzică, viziona emisiuni TV,  jocuri de grup și multe altele .

 

TIPURI DE CABINE

Cabinele interioare nu au geam sau balcon si au un pat queen-size (convertibil in twins), canapea single, canapea extensibila (pentru cabinele quad), baie proprie. Aceasta cabina are aproximativ 16-20 mp

Cabina exterioara cu geam are un hublou rotund care nu se deschide, pat queen size (nu este convertibil in twin size), canapea single, canapea extensibila (pentru cabinele quad), baie proprie. Aceasta cabina are aproximativ 19-20 mp.

Cabina exterioara cu balcon detin un balcon cu vedere la mare, pat queen size (convertibil in twin size), canapea single, canapea extensibila (pentru cabinele quad), baie proprie. Aceasta cabina are aproximativ 19-25 mp.

Suitele au o terasa spatioasa, o camera cu un pat king size, sufragerie (canapea extensibila), 2 bai proprii, zona special desemnata preparii bauturilor alcoolice si HD TV. Aceasta cabina are aproximativ 49-74 mp.

 

DESTINATII

Linia Disney Cruise Line ofera itinerarii foarte diverse avand croaziere maritime si oceanice in Marea Mediterana, Europa de Nord, Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Caraibe, Hawaii, Mexica, Noua Zeelanda si Austra, Coasta Pacificului, Canalul Panama, Sudul Pacificului si Transatlantice.

 

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii