Variety Cruises

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Variety Cruises <<

old explorer v2 iconScurt istoric: 

Variety Cruises a fost fondata in anul 2006 in urma fuzionarii dintre Zeus Tours & Yacht Cruises (companii cu peste 30 de ani vechime in industria turismului) dar si a companiei Hellas Yachts ce data din 1993. 
Zeus Tours & Yacht Cruises apartinea de grupul Zeus, fondat in anul 1949 de catre omul de afaceri grec Diogenis Venetopoulos, ca un grup de incoming. In anul 1968 compania a inceput sa opereze vase mici ca o noua nisa incepand in regim charter cu vasul ELEFTHERIOS iar in anul 1973 si-au achizitionat propriul lor vas denumit ms NIKI ce oferea 18 cabine. Fuziunea cu Hellas Yachts s-a facut in 1994 cand s-a inceput operarea pe vasele Panorama si Panorama II. 

 
ship iconFlota:

Flota Variety Cruises se imparte in doua clase: 
- Variety Cruises 
- Variety Yachting 

Din clasa Variety Cruises fac parte urmatoarele vase: M/Y Variety Voyager, M/Y Harmony V, M/Y Harmony G, M/Y Callisto, M/S Panorama, M/S Galileo, M/Y Pegasus, M/S Panorama II. Acestea sunt toate construite dupa anul 1990, cel mai vechi fiind M/Y Pegasus iar cel mai nou fiind vasul M/Y Variety Voyager. Fiecare dintre acestea au capacitate de 34 de pasageri si pana la 72 de pasageri maximum pe vasul M/Y Variety Voyager. 

Din clasa Variety Yachting fac parte următoarele yacht-uri: M/Y Obsession, M/Y Monte Carlo, M/Y Absolute King, S/Y Christiana VIII. Acestea sunt construite dupa anul 2000, cel mai nou fiind vasul S/Y Christiana VIII, construit în 2005. Capacitatea minima la bord este de 10 persoane si maxima de 12 persoane. 
Globe iconDestinatii:

Itinerariile propuse de linia Variety Cruises cuprind destinatii bogate, oferind pasagerilor posibilitatea de vizitare a unor porturi din regiuni precum: 

- Grecia 
- Turcia
- Marea Adriatica
- Insulele Canare
- Seychelles
- Capul Verde
- Cuba
- Costa Rica si Canalul Panama

Futon bed iconTipuri de cabine:

Decorul cabinelor de pe vasele Variety Cruises este facut foarte modern si stilat, folosind culori neutre (bej, ciocolatiu si maro). La bordul vaselor exista cabine exterioare cu doua hublouri, cabine exterioare cu doua geamuri si suite. 

Cabinele exterioare cu doua hublouri ofera mai multa lumina decat intr-o cabina normala cu hublou. Unele cabine au doua paturi twin sau alte cabine au in dotare paturi convertibile in pat matrimonial. Toate au baie privata precum si televizor, dulap spatios, aer condiționat, un birou cu scaun iar unele cabine au si canapea in dotare. 
 
Cabinele exterioare cu doua geamuri ofera si mai multa lumina decat cele cu hublouri. In aceste cabine toate paturile sunt convertibile din twin in pat matrimonial. Toate au dulap spatios, televizor, baie privata, un birou cu scaun si unele dintre ele au canapele ce pot sa mai acomodeze inca o persoana.
 
Suita Proprietarului, este cea mai mare cabina de la bordul vasului cu o suprafata de 30 mp. Are doua seturi de geamuri duble, unul pe partea stanga a vasului si unul spre prova vasului. In aceasta cabina veti avea un living dotat cu o canapea si o masa de servit oaspetii. In dormitor veti avea un pat dublu, un suport de bagaje si un dulap spatios. Baia este facuta din marmura si este dotata cu toate produsele de igiena intima. 

 
folder blue music iconDivertisment si locuri publice:


Daca sunteti genul de persoana care nu iubeste aglomeratia, atunci cu siguranta va vtii simti exceptional la bordul vaselor Variety Cruises. Va veti simti ca si cum ati detine intreg vasul, ca si cum toata lumea este doar la dispozitia dumneavoastra.

Intrucat vasele sunt foarte mici, divertismentul, activitatile la bord sau restaurantele de specialitate nu sunt punctul forte al acestei linii de croaziera. Marea majoritate a vaselor de croaziera din flota nu sunt dotate cu piscina deoarece oaspetii Variety Cruises de obicei debarca si fac baie in mare; la bord veti regasi foarte multe terase, zone de relaxare, biblioteca, punte deschisa cu sezlonguri si cu siguranta nu va veti simti plictisit o clipa deoarece itinerariul va va tine in priza mereu. 
 
couple iconTuristul tinta: 

-proaspat casatoriti sau seniori activi
-buget mediu spre ridicat
-au calatorit in foarte multe destinatii din lume
-aleg sa mearga intr-o croaziera cu aceasta linie din cauza marimii vasului sau a itinerariului
-nu calatoresc cu minori sau cu copii
 

 
support iconDe ce Variety Cruises?

1. Pentru ca niciodata nu veti simti aglomeratie la masa sau in locurile publice.
2. Pentru ca nu exista dress code pe toata durata croazierei si va veti putea lasa costumul acasa.
3. Pentru ca nu este obligatoriu bacsisul ci doar recomandat. 
4. Pentru atmosfera familiala de la bord. 
5. Pentru itinerariile sale in Seychelles.
 
Stiati ca...

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii