Silversea Cruises

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Silversea Cruises <<

DESPRE COMPANIE

Linia de croaziera Silversea Cruises a fost creata in anul 1993 de catre V-Ships si familia Lefebvre din Roma. Fondatorul si proprietarul acestei linii de croaziera, specializata in croaziere de lux, este Manfredi Lefebvre d'Ovidio. Intr-o lume plina de multinationale, aceasta linie de croaziera, specializata in croaziere de lux, continua sa apartina si sa fie condusa de aceeasi familie, fondatorul si proprietarul fiind Manfredi Lefebvre d'Ovidio. Modelul de business al Silversea Cruises a fost si este cel de a opera cu vase mici, cazarea fiind doar in suite cu facilitati de lux, cu tarife all inclusive care cuprind taxe, servicii, bauturi, asigurare si excursii.

Primul vas de croaziera al acestei linii este Silver Cloud, lansat in aprilie 1994, urmat in ianuarie 1995 de Silver Wind. In septembrie 2000 este lansat vasul Silver Shadow, iar anul urmator Silver Whisper. In decembrie 2009 vasul Silver Spirit se alatura flotei. Vasul Prince Albert II din 1989 a fost rebotezat Silver Explorer. 

In anul 2012, Silversea Cruises achizitioneaza Canodros SA, principala companie turistica ecuadoriana care opereaza in Insulele Galapagos. Vasul Galapagos Explorer II, apartinand companiei Canodros, dupa ce va continua inca o perioada sub acest nume, va fi introdus in flota Silversea Cruises cu numele Silver Galapagos.

 In primavara anului 2017 a fost lansat Silver Muse si tot in 2017 a avut loc loc renovarea vasului Silver Cloud.

In anul 2020 Silversea Cruises a lansat vasul Silver Moon, iar in 2021 vasul Silver Dawn. 

In noiembrie 2022 a fost lansat vasul Silver Endeavour.

FLOTA

Silver Explorer (1989), Silver Cloud (1994),  Silver Wind (1995), Silver Shadow (2000), Silver Whisper (2001), Silver Spirit (2009), Silver Muse (2017), Silver Moon (2020), Silver Dawn (2021), Silver Endeavour (2021)

 
 

DESTINATII

Silversea Cruises este o linie de lux, care opereaza tot timpul anului destinatii din toata lumea, precum: Africa si Oceanul Indian, Alaska, Coasta de Vest a Americii, Antarctica, Oceanul Arctic si Groenlanda, Asia, Australia si Noua Zeelanda, Canada si New England, Caraibe si America Centrala, Insulele Galapagos, Europa de Sud si Marea Mediterana, Europa de Nord si Insulele Britanice, Orientul Indepartat Rusesc, America de Sud, Insulele Pacificului de Sud, Transoceanice.

 

TIPURI DE CABINE

Suitele Silversea sunt spatioase, luxoase, cu vedere la ocean, care includ servicii de majordom si majoritatea au balcon privat. Indiferent de vasul pe care il veti alege sa va petreceti vacanta, la bord veti fi rasfatati de serviciile personalizate ale unui majordom atent la nevoile dumneavoastra. Pentru o experienta de neuitat, cabina are o multitudine de facilitati, de la articole de toaleta pana la un bar cu vinurile si bauturile alcoolice preferate, oferind astfel un confort rafinat in industria croazierelor de lux. Va veti putea bucura de asemenea, de cina servita in suita de majordomul dumneavoastra. 

Adventurer Suite, Explorer Suite, Vista Suite, Panorama Suite, Terrace Suite, Classic Veranda Suite, Superior Veranda Suite, Deluxe Veranda Suite, Medallion Suite, Silver Suite, Royal Suite, Grand Suite, Owner's Suite 
 
 
 
VIATA LA BORD
 

Veti gasi si o multime de facilitati la bord, cum ar fi centre de fitness, piscine, sali de spectacole, o multime de restaurante si baruri, spa-uri si cazinouri. De asemenea, asigurati-va ca profitati de programele de imbogatire, care includ discutii cu ghizii experti de la bord.

In plus, cu programul flexibil al meselor de la bordul Silversea (care va permite sa mancati oricand) puteti servi mesele dupa preferintele dumneavoastra. Optiunile de luat masa sunt foarte diverse, iar restaurantele de lux va vor satisface toate gusturile. Printre acestea se numara si La Dame, care serveste mancaruri frantuzesti gourmet. 

Exista, de asemenea, degustari de vin, cursuri de limbi straine, cursuri de golf, tratamente la centrul spa si brunch-uri la bucataria de la vas unde oaspetii degusta din peste 100 de feluri de mancare.

Special Culinary Arts Voyages, oferite in parteneriat cu Relais & Chateaux, ofera o experienta si mai profunda in universul culinar al Silversea, cu demonstratii de gatit si degustari gazduite de maestri bucatari Relais.

Dupa cina, oaspetii pot participa la spectacole in stil Broadway, se pot bucura de un concert de pian in diverse saloane sau pot dansa. 

 

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii