Viking Ocean Cruises

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Viking Ocean Cruises <<

DESPRE COMPANIE

Infiintata in 1997 de Torstein Hagen, Viking Cruises este o linie de croaziera care ofera croaziere fluviale, oceanice si de expeditie. Sediul sau de operare este in Basel, Elvetia, iar sediul sau de marketing este in Los Angeles, California.

Compania are trei divizii, Viking River Cruises, Viking Ocean Cruises si Viking Expeditions. Opereaza o flota de 80 de nave fluviale, nave oceanice si de expeditie, oferind croaziere de-a lungul raurilor si oceanelor din America de Nord si de Sud, Caraibe, Europa, Rusia, Egipt, China si Asia de Sud-Est.

FLOTA

Viking Ocean Cruises: Viking Saturn (2023), Viking Neptune (2022), Viking Mars (2022), Viking Venus (2021), Viking Jupiter (2019), Viking Orion (2018), Zhao Shang Yi Dun (2017), Viking Sky (2017), Viking Sea (2016) si Viking Star (2015).

Viking River Cruises: Viking Fjorgyn (2022), Viking Kari (2022), Viking Radgrid (2022), Viking Skaga (2022) si alte peste 50 de nave lungi construite din 2012, precum si alte nave fluviale.

Viking Expeditions Cruises: Viking Polaris (2022) si Viking Octantis (2022).

 

DESTINATII

Linia Viking Cruises ofera itinerarii foarte diverse, incepand cu itinerariile pe fluvii din Europa, Rusia, China, Asia si continuand cu croazierele maritime si oceanice din Marea Mediterana, Scandinavia si Marea Baltica, Caraibe, Australia si Noua Zeelanda.

 

TIPURI DE CABINE

SUITA PENTHOUSE JUNIOR

 

SUITA EXPLORER

 

SUITA OWNER'S

 

VIATA LA BORD

Persoanele sub varsta de 18 ani nu se pot imbarca pe vasele Viking deoarece nu au facilitati sau programe dedicate copiilor. 

Itinerariile  Viking Cruises sunt completate de activitatile de la bord. Prin programul de imbogatire culturala, in asociere cu parteneri precum TED si Metropolitan Opera, pasagerii vor afla despre istoria si cultura destinatiilor pe care le viziteaza. Oaspetii se pot astepta la prelegeri si discutii la mese rotunde cu experti, precum si la orele zilnice de birou, in care pasagerii se pot intalni unu-la-unu cu istoricii rezidenti ai Viking pentru a primi raspunsuri la intrebarile lor. Navele ofera, de asemenea, Port Talks si Destination Insights, unde oaspetii pot afla despre obiectivele turistice si pot viziona scurtmetraje originale despre portul de escala a doua zi.

Alte activitati la bord includ tratamente la salon sau SPA, unde oaspetii se pot relaxa in cazile cu hidromasaj, sauna sau grota de zapada. Pasagerii se pot antrena, de asemenea, la centrul de fitness sau pe pista de pe puntea de sport. 

Divertismentul specific destinatiei continua pana seara pe navele vikinge. Fiecare itinerariu include unul sau mai multe spectacole, care sunt concepute pentru a prezenta cultura unica a fiecarei destinatii portuare si variaza de la opera italiana pana la dans traditional grecesc. Oaspetii pot vizita si teatrul pentru spectacolul „Live in HD” al Operei Metropolitane. Aceste productii includ perspective din culise. 

Mesele la sapte restaurante diferite sunt incluse in pretul croazierei. Restaurantul principal serveste preparate din bucataria de inspiratie regionala, cu ingrediente din surse locale. De asemenea, oaspetii pot savura preparate din bucataria italiana la restaurantul italian Manfredi si specialitati norvegiene la Mamsen's. In plus, pasagerii pot vizita The Chef's Table pentru un meniu de degustare cu mai multe feluri, organizat de maestrii culinari ai Viking.

 

 

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii