Royal Caribbean Cruise Line

 >>> Vezi toate croazierele cu linia Royal Caribbean Cruise Line <<

FLOTA

Flota liniei de croaziere Royal Caribbean Cruise Line este compusa in prezent din 28 de vase de croaziera sau care urmeaza sa fie lansate in curand. Acestea fiind cele mai mari si mai inovatoare vase de croaziera din lume, prima companie care a pus accentul pe diversificarea activitatilor de la bordul vasului. Vasele sunt grupate in 9 clase distincte: 

CLASA EMPRESS

Empress of the Seas (1990);

CLASA SOVEREIGN

Majesty of the Seas (1992);

CLASA VISION

Grandeur of the Seas (1996): Grandeur of the Seas este cea mai bună aventură pe coasta de est, navigând din Baltimore. Este amestecul perfect de experiențe unice la bord și țărmuri incredibile, precum insulele luxuriante din sudul Caraibelor, plajele virgine din Bermuda si multe altele.

Rhapsody of the Seas (1997): De la excursiile de pe lista de dorințe în templele antice din Cozumel și în pădurile tropicale luxuriante din Belize, la plimbări romantice prin satele albicioase din Mykonos și de-a lungul aleilor medievale din Kotor - indiferent unde alegeți să vă plimbați, Rhapsody of the Seas cercetează mai adânc și aventurile mai departe.

Enchantment of the Seas (1997): Fie că alergați după senzații tari pe peretele de escaladă sau pe trambulina bungee, fie că vă bucurați de soare la piscină, la Solarium doar pentru adulți, Enchantment of the Seas® este ceea ce reprezintă obiectivele de evadare.  

Vision of the Seas (1998): Vision of the Seas este nava perfectă pentru a vedea lumea. Indiferent de locul în care vă plimbați, este plină de modalități de a vă crea amintiri între aventurile de pe uscat - cum ar fi spectacole în stil Broadway, mese care întotdeauna sunt pe măsură și activități care fac ca fiecare moment la bord să fie demn de admirație. 

CLASA VOYAGER

Voyager of the Seas (1999): Noul Voyager of the Seas®, recent îmbunătățit, este plin de mai multe moduri de a te juca. Descoperă povești de aventură pe două tobogane de mare viteză în The Perfect Storm℠ sau du-te înfruntă-te într-o confruntare cu laser tag-ul care strălucește în întuneric în Battle for Planet Z.

Explorer of the Seas (2000): Dacă ți-ai dorit vreodată o croazieră de aventură însorită spre unele dintre cele mai frumoase țărmuri din lume, Explorer of the Seas® este cea mai bună modalitate de a o face la tropice. Plin de activități de neuitat și de caracteristici de neuitat pe fiecare punte, acest favorit al flotei este una dintre cele mai tari nave pentru a călători pe insule. 

Adventure of the Seas (2001): Adventure of the Seas îți oferă mai multe de făcut la bord, cu mai puține zile între unele dintre cele mai incredibile destinații din lume. Pregătiți-vă pentru o aventură de vacanță care cu siguranță vă va pune pe lista de dorințe. Fie că te îndrăgostești de străzile culturale sau explorezi ruinele mayașe din Cozumel.

Navigator of the Seas (2002): Navigator of the Seas vă oferă o aventură la maxim în doar câteva zile scurte. Descoperiți senzații tari record, cum ar fi cel mai lung tobogan acvatic de pe mare. Bucurați-vă de zile de piscină mai mari, mai îndrăznețe și mai stropitoare. Schimbați ieșirile cu viața de noapte de nivel următor și cu mese noi pentru fiecare poftă.

Mariner of the Seas (2003): Mariner of the Seas este îmbunătățit cu mai multe moduri de a te juca în cea mai mare escapadă scurtă de până acum. Lansați-vă într-o lume virtuală pe o nouă experiență de trambulină bungee - Sky Pad. Luati o masă toscană în stil familial la Jamie's Italian by Jamie Oliver sau dați startul unei seri de întâlnire la The Bamboo Room. Renunțați la călătoria cu mașina pentru o croazieră plină de acțiune.

CLASA RADIANCE

Radiance of the Seas (2001): Zăboviți mai mult timp în destinații emblematice la bordul unei nave concepute pentru explorare. Strălucind cu cea mai mare cantitate de sticlă dintre toate navele Royal Caribbean, Radiance of the Seas este perfect pentru a privi ghețarii în Alaska și pentru a te bucura de soare la tropice.

Brilliance of the Seas (2002): Plimbați-vă de-a lungul plajelor izolate cu nisip alb din George Town, Grand Cayman. Mergeți pe urmele civilizațiilor antice mayașe în timp ce cutreierați ruinele din Cozumel. Și pentru fiecare descoperire pe care o faceți pe uscat, veți găsi nenumărate emoții care să vă țină imersați în călătoria de la bordul Brilliance of the Seas.

Serenade of the Seas (2003): Indiferent de locul din lume în care navigați, Serenade of the Seas vă ține aproape de toată splendoarea naturală. Odată ajuns la bord, priveliștile panoramice și hectarele de sticlă vă asigură că nu veți pierde niciun moment din peisajul înconjurător.

Jewel of the Seas (2004): Bine ați venit la bordul unei nave concepute pentru a debloca noi descoperiri în jurul Caraibelor. Navighezithe Seas are ca scop extinderea viziunii tale asupra lumii. spre țărmurile însorite din Caraibe, navigând din Miami sau Port Canaveral, unde se află plaje superbe, Jewel of 

CLASA FREEDOM

Freedom of the Seas (2006): Cele mai bune din ambele lumi se combină pentru o aventură all-in-one pe Freedom of the Seas. Oriunde alegeți să vă plimbați, veți găsi o mulțime de emoții de neegalat la bord între aventurile de pe uscat. Cum ar fi tobogane și plimbări cu adrenalină chiar pe punte.

Liberty of the Seas (2007): Pregătiți-vă pentru un maraton de senzații tari în care fiecare aventură este mai mare decât viața. Navighează din Galveston, Texas, spre unele dintre cele mai incredibile țărmuri din Caraibe - toate acestea oferind în același timp o mulțime de divertisment demn de admirație, tobogane care schimbă jocul și viață de noapte de nivel următor.

Independence of the Seas (2008): Independence of the Seas oferă în Caraibe o gama intreaga de noi aventuri în escapade. Lansați-vă într-o lume virtuală în experiența de trambulină bungee Sky Pad. Înfruntați-vă în confruntarea cu laser tag-ul care strălucește în întuneric, în Battle for Planet Z. Obțineți un timp grozav și o mâncare care vă va schimba jocul la Playmakers Sports Bar & Arcade.

CLASA OASIS

Oasis of the Seas (2009): 

Dincolo de primul din clasa sa, Oasis of the Seas a fost, de asemenea, nava care a lansat o revoluție a vacanțelor. Iar acum, acest favorit al clasei Oasis va introduce și mai multe noi senzații tari pentru cupluri și copii de toate vârstele, modalități îmbunătățite de a te bucura de soare sau de umbră, opțiuni de luat masa mai delicioase ca niciodată și noi locuri demne de luat în seamă pentru a lumina fiecare seară.

Allure of the Seas (2010): Descoperiți senzații tari de nivel următor pe fiecare punte a vasului Allure of the Seas. Dă-i drumul la distracție după lăsarea întunericului cu mai multe baruri decât pe orice altă navă și savurează o lume de posibilități chiar la bord. Recunoscută pentru divertismentul său orbitor la bord, atracțiile palpitante și itinerariile pline de dorință de călătorie, această navă a fost deja desemnată cea mai bună navă de croazieră mare, cea mai bună pentru divertisment și cea mai bună navă individuală

Harmony of the Seas (2016): Ce obții când combini una dintre cele mai mari nave din lume cu unele dintre cele mai îndrăznețe senzații tari de pe mare? O expediție electrizantă la bordul Harmony of the Seas, care sfidează gravitația, neagă status-quo-ul și stabilește un nou standard pentru vacanțele în familie. De la isprăvile în premieră pe mare la favoritele pe care le cunoașteți și le iubiți, veți găsi atât de multe modalități de a vă face amintiri la bord - cum ar fi cel mai înalt tobogan de pe mare, Ultimate Abyss.

Symphony of the Seas (2018): Pregătiți-vă pentru o remixare a percepției și o memorie maximă - noul Symphony of the Seas este toate acestea și multe altele. Sunt hiturile tale preferate de la bord, inclusiv testul de curaj de zece etaje, Ultimate Abyss și simulatoarele de surf FlowRider gemene, plus noutăți revoluționare, cum ar fi laser tag-ul care strălucește în întuneric. Iar atracțiile care sfidează punțile nu sunt singurele lucruri pe care le puteți aștepta cu nerăbdare atunci când veți naviga la bordul celei mai noi nave de croazieră din clasa Oasis. 

Wonder of the Seas (2022): Cea mai mare navă din lume, Wonder of the Seas, aduce aventuri și mai mari în clasa premiată Oasis.O punte de piscină complet reproiectată, cu mai multe moduri de a te bucura de soare - sau de umbră - decât oricând. AquaTheater adaugă divertismentul care vă va provoca la limită la linia de divertisment, cu vederi uimitoare asupra oceanului și un nou fundal dramatic.

Utopia of the Seas (2024):

CLASA QUANTUM

Quantum of the Seas (2014): Gândiți-vă la divertismentul de excepție care îmbină arta și muzica cu tehnologia de ultimă oră. Activități palpitante de care întreaga familie se poate bucura în orice vreme. Și priveliști de neegalat din fiecare cameră - chiar și cabinele de interior vă permit să admirați priveliștile în timp real de pe un balcon virtual.

Anthem of the Seas (2015): Indiferent pe ce parte a Atlanticului te afli, la bordul Anthem of the Seas vei găsi cu siguranță o aventură incredibilă. Dacă plecați din New York, așteptați-vă la țărmuri tropicale îmbibate de soare precum Bermuda, St. Kitts și la destinația privată Royal Caribbean reimaginată, Perfect Day at CocoCay. Dacă navigați din Southampton, pregătiți-vă pentru minunății mediteraneene, insule iberice și coastele accidentate ale Canarelor.

Ovation of the Seas (2016): Ovation of the Seas, cea mai mare și mai îndrăzneață navă care a navigat vreodată în Alaska. Este vorba de explorarea peisajului din perspectiva inegalabilă a North Star - cel mai înalt punct de observație de pe orice navă de croazieră. Distracție la limită, distracție de familie care schimbă jocul și de care vă puteți bucura în orice climă și priveliști uluitoare din fiecare cabină - chiar și cabinele interioare oferă vederi în timp real de la un balcon virtual.

Spectrum of the Seas (2019): Simțiți cum vă crește nivelul de adrenalină în Sky Pad, o experiență de trambulină bungee care adaugă realitatea virtuală. Urmăriți cum roboții creează un suc personalizat pentru dumneavoastră la Bionic Bar. Elevați-vă șederea într-un apartament din Suite Club, cele mai luxoase cazări de pe mare, cu acces la o varietate de facilități exclusive. 

Odyssey of the Seas (2021): Este timpul să vedeți cât de departe vă poate duce aventura. Vă prezentăm cea mai nouă navă de croazieră Royal Caribbean și prima navă de croazieră din clasa Quantum Ultra care va naviga în SUA - Odyssey of the Seas. Dă drumul la senzații tari cu experiențe de neuitat la bordul vasului de croazieră, savurează mâncăruri delicioase din întreaga lume.

CLASA ICON

Icon of the Seas (2023).

DESPRE COMPANIE

Royal Caribbean Cruise Line a fost fondata in anul 1969 de catre Arne Wilhelmsen, I.M. Skaugen si Gotaas-Larsen, detinatorii a trei companii maritime la acea vreme. 

Primul vas de croaziera, Song of Norway, a fost lansat in 1970, urmat apoi de alte 2 vase: Nordic Prince si Sun Viking. Compania a pornit la drum cu vase noi, aspect ce a permis acesteia sa se diferentieze fata de celelalte linii de croaziera ce isi facusera debutul cu vase vechi sau cumparate de la alte linii de croaziera. 

In anul 1978 au adus modificari importante vasului Song of Norway in privinta dimensiunii prin taierea acestuia si extinderea sa cu mai multe locuri publice si cabine, iar in 1988 a fost lansata prima nava de croaziera de dimensiuni mari la acea vreme: Sovereign of the Seas. 

In anul 1997 grupul Royal Caribean International a achizitonat linia de croaziera Celebrity Cruises cu 1.3 miliarde de dolari, iar in 2007 grupul a creat compania sora denumita Azamara Club Cruises care s-a alaturat operatiunilor cu doua vase. 

Astazi grupul Royal Caribbean International este cel de-al doilea grup de croaziere ca marime din lume si detine urmatoarele branduri sub aceeasi umbrela: Royal Caribbean Cruise Line, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises si Pullmantur Cruises. 

Incet, incet, vasele inovatoare au operat itinerarii unice de la inceputul anilor 1980 cu clasa Sovereign, pana azi, cu clasa Quantum lansata in anul 2014. In anul 1986 Royal Caribbean Cruise Line a creat prima destinatie exclusivista, Labadee, pe coasta de nord a Insulelor Haiti. Doar 4 ani mai tarziu linia de croaziera a dezvoltat un paradis privat, insula CocoCay in Bahamas.

VIATA LA BORD

De la momentul infiintarii, in 1970 si pana in prezent, linia de croaziere Royal Caribbean Cruise Line a deservit peste 50 milioane de pasageri, oferind segmentului de masa al pietei americane carei i se adreseaza, o experienta de croaziera bine integrata si confortabila.

Vasele de croaziera au un aer inovativ, prevazute cu numeroase spatii publice, baruri, saloane, zone dedicate copiilor si sali de sport pentru cei activi.

Incepand cu anul 2019 linia de croaziere Royal Caribbean Cruise Line va incepe un amplu program de modernizare a vaselor de croaziera, concentrandu-si totodata atentia si asupra atractiilor de pe insula privata a companiei: CocoCay, Bahamas.

Vasele de croaziera de dimensiuni mari din clasele Oasis, Freedom, Quantum si Voyager sunt diferite de celelalte vase din flota Royal Caribbean Cruise Line, in principal prin structura de tip "mall"  a spatiilor publice, avand in centru o promenada de-a lungul careia se regasesc numeroase baruri, cafenele, saloane, lasand impresia unor mall-uri in jurul carora s-au construit vasele de croaziera.

Unele vase (cum ar fi Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Radiance of the Seas si Serenade of the Seas) sunt prevazute cu un numar mare de cabine cu balcon si design ce are la baza sticla, in timp ce vase ca Enchantment of the Seas, Grandeur of the Seas, Rhapsody of the Seas sau Vision of the Seas au mai putine cabine cu balcon si numeroase spatii publice din designul carora sticla este nelipsita. Vasul Freedom of the Seas este printre primele vase prevazute cu saloane exclusiviste, destinate pasagerilor cazati in suite.

OSPITALITATEA SI SEJURURILE 

 Cabinele sunt proiectate pentru a garanta satisfacerea  preferintelor oaspetilor. De la familii și cupluri la grupuri de prieteni și călători singuri - opțiunile sunt aproape infinite, iar confortul este întotdeauna garantat.

Călătoriile de clasă mondială se definesc prin detalii care inspiră, experiențe care emoționează și servicii care sporesc fiecare moment de neuitat. Royal Suite Class by Royal Caribbean® întruchipează cele mai bune călătorii de lux. Alegeți din trei niveluri de cazare de nemaivăzut, care oferă confort cu număr mare de fire, facilități incluse care nu lasă niciun detaliu la voia întâmplării și aventuri exclusive create cu gândul la dumneavoastră.

Categorii:

 • Interior: Camera dumneavoastra are două paturi twin care se transformă într-un pat Royal King, o canapea extensibila dubla, un TV Smart, o baie cu cabina de dus, cat si alte dotari precum mobilier, uscator,  dulapuri pentru a va pastra in siguranta lucrurile de valoare si pentru a asigura confortul si intimitatea, camera nu are ferestre.
 • Interior cu accesibilitate: Camera devine mai spatioasa, aceasta avand doua paturi twin si o canapea extensibila, o masuta de cafea ce se contempleaza cu decorul. De asemenea, aveti la disponibilitate un TV Smart cu un mobilier echipat cu uscator, cat si dulapuri pentru a va pastra in siguranta bunurile. Baia este dotata cu prosoape si articole pentru igiena, iar cabina de dus are incorporata o banca de dus pliabila.
 • Interior cu vedere la promenada: Cabina are un pat dublu twin care se transforma intr-un pat Royal King, o canapea extensibila, acces la un TV Smart, cat si mobilier echipat cu uscator, cat si dulapuri pentru a va pastra in siguranta bunurile. Baia este dotata cu articole de igiena, cabina de dus, iar la baza chiuvetei va puteti depozita bunurile intr-un dulapior cu doua usite.
 • Interior cu vedere la parcul central: Bucurati-va de privelistea naturala oferita de o cabina confortabila. Aceasta are un pat dublu twin convertit la un pat Royal King. De asemenea, in confortul camerei este amplasata o canapea dubla extensibila si o masuta de cafea, iar daca doriti sa admirati privelistea va puteti relaxa pe mica

DINING SI RESTAURANTE

DINING

La bordul navelor Royal Caribbean exista doua pachete de dining, concepute diferit si cu gusturi diferite. 

3 RESTAURANT PACKAGE: Experimentați restaurantele noastre de specialitate unice și bucurați-vă de economii mari atunci când achiziționați acest pachet pentru a lua masa în 3 locuri diferite. 
 
UNLIMITED DINING PACKAGE: Savurați economiile cu Pachetul de mese nelimitat! Pentru un preț redus, vă puteți bucura de mai multe feluri de mâncare și puteți vizita mai multe restaurante de specialitate în fiecare seară a călătoriei dvs. Și, ca un avantaj suplimentar, acest pachet nelimitat se aplică și la prânzul la restaurantele de specialitate în zilele de mare. În plus, beneficiați de o reducere de 40% la sticlele de vin sub 100 de dolari și de 20% la sticlele de peste 100 de dolari în timp ce luați masa în restaurantele de specialitate.
 

 

RESTAURANTE

Faceți o călătorie plină de arome în exoticul Orient Îndepărtat la Izumi. Găsiți-vă elementul printre preparatele elaborate de la Wonderland Imaginative Cuisine. Sau porniți într-o aventură gastronomică la Windjammer Marketplace. Porniți spre o călătorie delicioasă, cu mese de croazieră gratuite de clasă mondială, plus restaurantele de specialitate clasice și de avangardă de la bordul croazierelor - toate cu selecții satisfăcătoare pentru gurmanzi și pretențioși.

GIOVANNI'S TABLE : Fiecare masă la Giovanni's Table este o sărbătoare în stil familial a gustului rustic italian. Veți găsi aici în meniu toate clasicele preferate din lumea veche, cum ar fi focaccia casei servită cu anghinare marinată, măsline și pesto.

WINDJAMMER : The Windjammer este restaurantul tău pentru arome globale tentante servite gratuit. Cum ar fi panini proaspăt presate, umplute cu toate cărnurile și brânzeturile preferate. Produse de patiserie foșnitoare proaspăt scoase din cuptor și omlete așa cum vă place.

IZUMI : De la rulouri delicioase de sushi la sashimi și nigiri proaspeți, Izumi servește o experiență culinară exotică de inspirație asiatică. Savurați aperitive în stil izakaya și rulouri care variază de la clasice la imaginative.

WONDERLAND : Wonderland Imaginative Cuisine are ca scop împingerea limitelor culinare. Mâncărurile sunt concepute pentru a vă încânta papilele gustative și pentru a vă oferi un festin vizual. Găsiți conuri crocante de crab acoperite cu mousse pufos de avocado, gazpacho servit cu sfere de piper.

TEPPANYAKI : La Teppanyaki, experiența nu se rezumă doar la arome delicioase și mâncăruri concepute pentru a vă ispiti papilele gustative, ci și la o prezentare impecabilă și la prezentări orbitoare care surprind și încântă. Bucătarii experți de la acest restaurant de specialitate ridică gătitul la rang de artă de spectacol, iar tu ai parte de un loc în primul rând la cel mai bun spectacol culinar de pe mare. 

JAMIE'S ITALIAN BY JAMIE OLIVER : La Jamie's Italian by Jamie Oliver, savurați o bucătărie de inspirație toscană pregătită de unul dintre cei mai renumiți bucătari britanici. Ingredientele de sezon se întâlnesc cu rețete autentice în mâncăruri în stil familial care variază de la paste de casă și antreuri italiene clasice, până la creații contemporane cu influențe rustice.

HOOKED SEAFOOD : Dacă doriți să gustați cu adevărat fructe de mare în stil New England, Hooked Seafood este locul potrivit. Găsiți aromele preferate de coastă, cum ar fi prăjiturile crocante și aurii de crab din Maryland, rulourile de homar din Maine care se topesc în gură sau stridiile abia scoase din apă și alte produse preferate de la barul de crudități.

150 CENTRAL PARK : Fiecare fel de mâncare de la 150 Central Park pune în evidență ingrediente de origine locală, culese la vârful sezonului. Gândiți-vă la aperitive plăcute la palat, la antreuri clasice îmbunătățite și la o gamă de deserturi pentru care ar trebui neapărat să păstrați loc.

MAIN DINING ROOM : În sala de mese principală, puteți experimenta arome care vă poartă din Jamaica până în Jaipur, un meniu rotativ de mâncăruri delicioase care oferă întotdeauna ceva neașteptat. Un restaurant pe mai multe niveluri care, dimineața, este locul perfect pentru a vă bucura de un brunch consistent, asociat cu mimoze răcoritoare.

IZUMI HIBACI & SUSHI : De la sushi proaspăt până la delicioasele preparate teppanyaki, Izumi Hibachi & Sushi oferă o experiență culinară de inspirație asiatică. Savurați o mare varietate de aperitive calde și reci, antreuri și deserturi - și urmăriți cum fiecare fel de mâncare este pregătit în timp ce un bucătar expert lucrează chiar la masa dumneavoastră.

 

BARURI SI LOCURI PUBLICE

SCHOONER BAR: Incheiati-va seara la Schooner Bar, unde cocktailurile perfect mixate si divertismentul live se intalnesc intr-un lounge cu tematica nautica, iluminat cu lumina calda. Asezati-va confortabil pe un scaun sub catarg, langa hublouri sau chiar langa pianul cu coada stralucitor. Cantecul este pe cale sa inceapa.

TRELLIS BAR: Invelit in peisajul gradinii, barul Trellis este locul perfect pentru a sta, a bea si a privi oamenii in timp ce ascultati sunetele linistitoare ale gradinii. Treceti la un pahar de vin dupa-amiaza, sau treceti pe la gradina seara, cand artisti invitati surpriza canta muzica sub stele.

PLAYMAKERS BAR & ARCADE: Cu un meniu de bauturi preferate in ziua meciului si cu bere rece ca gheata la robinet, tot ce comandati la Playmakers Sports Bar & Arcade este un castigator. Si in timp ce savurati un Playmakers Burger sau o inghetata Touchdown Sundae cu cinci feluri, puteti urmari echipa dvs. in direct pe zeci de ecrane sau va puteti confrunta cu prietenii dvs. in sala de jocuri.

THE LIME AND COCONUT: Cautarea barului tau preferat de pe insula s-a incheiat. La The Lime and Coconut, atmosfera de vacanta este foarte, foarte puternica, cu DJ, muzica live si doua baruri care servesc toate cocktailurile preferate la piscina - inclusiv semnatura Lime & Coconut. Iar cand soarele apune, acest bar de la piscina ar putea fi cel mai tare loc de la bord.

BOLEROS: Fie ca va opriti pentru o bautura dupa cina, fie ca va alaturati petrecerii de salsa, noaptea efervesce la Boleros. Acest club cu tematica latina serveste mojitos cubaneze, caipirinhas braziliene si cocktailurile clasice preferate, in sunetul unei formatii de sase piese care canta salsa, cumbia, merengue si samba.

DIAMOND CLUB: Royal Caribbean a creat lounge-ul exclusivist Diamond Club pentru a le multumi membrilor nostri pretiosi Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club Crown & Anchor Society pentru loialitatea lor continua. De la acces la concierge la mic dejun continental gratuit si chiar cocktailuri gratuite la happy hour, cei mai fideli oaspeti ai nostri se bucura de avantaje speciale intr-un spatiu rezervat doar pentru ei.

SUITE LOUNGE: Bine ati venit in cel mai inalt loc unde va puteti rasfata cu mancarurile si bauturile preferate. Rezervat exclusiv pentru oaspetii care au camere de la nivelul Grand Suite si de la nivelul superior, Suite Lounge serveste gratuit micul dejun continental si bauturi seara. De la cornuri la bautura dvs. preferata, va acoperim poftele.

BIONIC BAR: La Bionic Bar, faceti cunostinta cu doi barmani robotizati care stiu cum sa agite, sa amestece si sa mixeze noaptea. Cu miscari la fel de fluide ca si Pimm's-ul din paharul tau, acesti mixologi mecha pot crea o combinatie aproape infinita de cocktailuri, de la clasicele cosmosuri la sorbituri personalizate concepute de tine.

ENGLISH PUB: Daca vreti sa luati o halba, acest local favorit din toata flota este locul potrivit. Spectacolele muzicale de tip pop-up fac ca atmosfera de aici sa fie la fel de animata ca la Londra, iar meniul impresionant de bauturi al pub-ului ofera o selectie ampla de beri care variaza de la alge la lagers, cu cocktailuri cu tematica britanica si o colectie inspirata de bauturi spirtoase.

CHAMPAGNE BAR: Fie ca v-ati petrecut ziua urmarind senzatii tari la bordul vasului, fie ca v-ati relaxat pe plaja, ciocniti un pahar de sampanie la barul de sampanie si sarbatoriti inca o zi in paradis. De la bruturi indraznete pana la cremanturi clare, descoperiti perechea perfecta pentru momente frumoase pe mare.

Pe toate vasele de croaziera ale liniei Royal Caribbean Cruise Line exista perete de catarare cu trasee variate pe care le puteti accesa daca va inscrieti din timp, din momentul in care ajungeti la bordul vaselor.

Personalul este prietenos si atent; in baruri, cafenele, saloane, pe coridoare si in lift pasagerii sunt rasfatati cu muzica ambientala iar pentru pasagerii din suitele Star este disponibil serviciul "Royal Genie" care pune la dispozitia acestora un majordom.

Designul interior are puternice influente scandinave, fiind nelipsite sculpturile eclectice si operele de arta. La acestea se adauga si planurile puntilor, precum si marcajele si indicatoarele extrem de bine puse la punct.

DIVERTISMENT

Royal Caribbean International® stabilește standardul industriei croazierelor cu performanțe uimitoare, cu producții la scară largă, în fiecare seară, în fiecare croazieră.  
Linia de croazieră oferă musicaluri impresionante de pe Broadway, premiate cu Tony Award®, precum și patinaj pe gheață, spectacole de scufundări și creații originale.

SPOTLIGHT KARAOKE

Aceasta nu este o probă de sunet. Acesta este Spotlight℠ Karaoke, un nou loc unde toți ochii - și urechile - sunt ațintite asupra ta. Fie că ați stăpânit arta melodiilor de spectacol sau a melodiilor de duș, puteți cânta hiturile preferate, având la dispoziție mii de melodii populare din care puteți alege. Cântați pe scena principală cu un MC dedicat sau organizați-vă propriul spectacol într-o cameră privată. Oricum ar fi, veți încheia noaptea pe o notă înaltă.

MUSIC HALL 

La Music Hall, nicio seară nu sună la fel ca oricare alta. Obțineți o priveliște din primul rând, de oriunde de pe ringul de dans, în timp ce cele mai bune trupe de cover-uri din industrie cântă rock ca pe bune. Sau admirați scena de la bar, de la mesele de biliard și de la mesele de lounge intime, alături de cocktailurile dvs. preferate. Acest loc de primă clasă pentru iubitorii de muzică live merită un loc pe lista de evenimente după lăsarea serii.

CASINO ROYALE 

Nimic nu vă stârnește mai mult entuziasmul decât sunetul cărților amestecate, o bilă care se învârte și jackpoturile câștigătoare. Iar când vine vorba de experiențe de croazieră la cazinou, nimic nu se compară cu Casino Royale℠. Considerați-o drept fărâmă din Vegasul dumneavoastră chiar pe mare - cu mii de metri pătrați de acțiune non-stop, toate jocurile dvs. preferate și oportunități nesfârșite de a câștiga pe măsură.

AQUA THEATER

AquaTheater - doar la clasa Oasis - este cea mai adâncă piscină de pe mare, flancată de două platforme de scufundări de 30 de picioare care pregătesc scena pentru spectacole de scufundări hipnotizante.

SPECTACOLE DE PATINAJ 

Suntem prima și singura linie de croazieră cu patinoare de patinaj pe gheață care vă oferă spectacole orbitoare cu patinatori profesioniști care uimesc cu sărituri, ridicări și învârtiri.

PROGRAM PENTRU TINERET

Copiii sunt impartiti pe grupe de varste la bord cu facilitati diferite pentru fiecare:

 • Royal Babies (intre 6 si 18 luni)
 • Royal Tots (intre 18 si 36 luni)
 • Aquanauts (intre 3 si 5 ani)
 • Explorers (intre 6 si 8 ani)
 • Voyagers (intre 9 si 12 ani)
 • Navigators (intre 12 si 14 ani)
 • Teens (intre 15 si 17 ani)

O mulțime de râsete și experiențe de neuitat merg mână în mână atunci când mergeți în croazieră cu copiii dumneavoastră. Jocurile, evenimentele și activitățile de croazieră pentru copii de la Royal Caribbean se desfășoară pe toată nava pe tot parcursul zilei și până seara, făcând ca timpul petrecut în familie să fie un moment minunat. Și datorită programului nostru premiat pentru tineri Adventure Ocean®, copiii își iubesc vacanța de croazieră la fel de mult ca și părinții lor.

Teen Lounge - Acești "aproape adulți" merită o vacanță numai a lor. Așa că le oferim libertatea de a se alătura evenimentelor planificate în prealabil pe parcursul zilei sau pur și simplu să stea în spații destinate exclusiv adolescenților, alături de personalul nostru pentru adolescenți, care se ocupă de distracție.

Studio-ul de imaginatie- Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani se pot simți liberi să creeze orice doresc la Imagination Studio, spațiul creativ suprem de la Adventure Ocean®. De la picturi la sculpturi și până la meșteșuguri, nu se termină modalitățile de a le lăsa imaginația să se joace.

Adventure Ocean Theater -   Programul Adventure Ocean pentru copii al liniei de croaziere Royal Caribbean Cruise Line include, pe langa optiunea My Family Time pentru cina si pachete de tip Lunch & Play, pachete de bauturi racoritoare si sucuri de fructe, disponibile contra cost, precum si numeroase alte activitati pentru copii sub indrumarea personalului specializat.

Baby and Tots Program- Grupurile de joacă Royal Babies® și Royal Tots® la Adventure Ocean® sunt interactive, iar saloanele noastre de la bord sunt concepute pentru a face din timpul de joacă și unul de învățare.

Arty Party, Adventure Art- La Adventure Art, copiii își pot exersa creativitatea cu meșteșuguri interesante și proiecte inspirate din cultură, cum ar fi confecționarea de măști și ceramică. Proiectele variază în funcție de itinerariul de navigație, astfel încât copiii pot învăța despre culturile, arta și istoria locurilor pe care le vor vizita. Din Caraibe până în Mexic, din Alaska până în Australia și din Europa până în Asia.

Pe vasele din clasele Oasis si Freedom exista de asemenea si clubul copiilor H2O.

DESTINATII

Vasele Royal Caribbean Cruise Line se pot intalni in destinatii precum:

Marea Mediterana : Italia,Croatia,Grecia,Cipru.

Europa de Nord : Danemarca,Finlanda,Islanda,Norvegia.

Transatlantic : Spania,Bahamas,Florida.

Canada si Noua Anglie : New York, Nova Scotia, Saint John.

Caraibe : Texas,Mexic,Florida,CocoCay.

Cuba

Bahamas : Florida,Haiti, Saint Thomas,CocoCay.

Canalul Panama : Grand Cayman,Colombia,Panama.

America de Sud : Texas,Columbia,Nicaragua.

Riviera Mexicana : Puerto Costa Maya,Cozumel.

Alaska : Canada,Alaska,Columbia.

Hawaii : Oahu, Maui,Hilo.

Australia si Noua Zeelanda : Sydney,Eden.

Vanuatu si Insulele Fiji : Brisbane,Noumea,Mystery Island.

Asia si Golful Arabic : Singapore,Penang,Phuket.

Africa de Nord.

 

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii