MSC Cruises

 >>> Vezi toate croazierele cu linia MSC Cruises <<

ship icon FLOTA

Flota MSC CRUISES este impartita in 3 mari clase cunoscute dupa anul aparitiei, nume, anvergura si diversitate. Si desi sunt destul de diferite de la o generatie la alta trasaturile comune ale navelor includ cabine mari, restaurante moderne, zone de relaxae interioare si exterioare,  piscine,  zone pentru copii si privelisti panoramice. 

In prezent linia de croaziera MSC Cruises detine o flota formata din 22  vase lansate la apa: 

1. CLASA MICA

MSC Armonia (2001) - si cu o capacitate de 1952 pasageri; MSC Lirica (2003) - si cu o capacitate de 1976 pasageri; MSC Opera (2004) si cu o capacitate de  2142 pasageri , MSC Sinfonia (2005) si cu o capacitate de 1554 pasageri.

2. CLASA MIJLOCIE

MSC Musica (2006) - si cu o capacitate de 2550 pasageri; MSC Orchestra (2007) si cu o capacitate de 2550 pasageri; MSC Poesia (2008) si cu o capacitate de 2550 pasageri; MSC Magnifica (2010) si cu o capacitate de 2158 pasageri. 

 

 

3. CLASA MARE

MSC Fantasia (2008) - si cu o capacitate de 3274 pasageri; MSC Splendida (2009) si cu o capacitate de 3274 pasageri; MSC Divina (2012) si cu o capacitate de 3502 pasageri; MSC Preziosa (2013) si cu o capacitate de 3502 pasageri; MSC Meraviglia (2017) si cu o capacitate de 4488 pasageri; MSC Seaside (2017) si cu o capacitate de 4134 pasageri;  MSC Seaview (2018) si cu o capacitate de 5429 pasageri; MSC Bellissima (2019) si cu o capacitate de 5400 pasageri; MSC Grandiosa (2019) si cu o capacitate de 6344 pasageri; MSC Virtuosa (2020) si cu o capacitate de 6334; MSC Seashore (2021) si cu o capacitate de 5877 pasageri;  MSC World Europa (2022) si cu o capacitate de 6850 pasageri;

In anul 2023, sunt propuse pentru lansarea la apa a vaselor MSC Euribia (2023) ce va avea o capacitate de 6334 pasageri si MSC Seascape (2023) - si cu o capacitate de 5448 pasageri.  

In plus ca si plan de dezvoltare pana in anul 2026, linia de croaziera a mai comandat inca 10 vase noi ce se vor alatura flotei actuale.

DSPRE COMPANIE

Sediul central al celei mai mari linii de croaziera private din lume este in Geneva, Elvetia. Tot aici este si sediul companiei parinte “Mediterranean Shipping Company”, cea de-a doua cea mai mare companie de transport de containere din lume.

Linia de croaziera si-a inceput activitatea dupa ce a achizitionat compania italiana “Star Lauro” in anul 1995 si a operat cu o flota de doua vase mai vechi, Monterey si Rhapsody. Dupa ce au mai avansat operatiunile au cumparat si vasul Melody, urmat de alte vase aproape noi de la compania Festival Cruises ce intrase deja in faliment.

MSC Cruises a crescut enorm in ultimii ani, neobisnuit pentru o companie ce e detinuta privat, de catre o familie cu un trecut bogat in activitatile maritime si nu de catre o corporatie fara fata. In 2014, compania MSC Cruises a decis sa upgradeze vasele din clasa Lirica (MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Opera si MSC Sinfonia) si astfel acestea au fost taiate si extinse cu mai multe cabine exterioare cu balcon pentru a crea o experienta si mai confortabila pentru pasageri.

Anul 2017 a venit cu doua vase noi, respectiv MSC Meraviglia si MSC Seaside, iar anul 2019 a venit cu inca un vas nou, MSC Grandiosa – vase spectaculoase, cu o varietate de facilitati 

si atractii adresate persoanelor ce calatoresc cu familia. Aceste vase noi au venit si cu o responsabilitate mai mare pentru linia de croaziera, astfel incat compania incepe sa creasca si sa inoveze tot mai mult, oferind chiar si parteneriate la bord cu brand-uri celebre precum Chicco, Cirque du Soleil, Eataly, Lego, TechnoGym si Samsung.

Natura a facut-o Frumoasa, noi am facut-o Unica

Descoperiti noua noastra destinatie din Bahamas : Ocean Cay MSC Marine Reserve. Aici puteti sa va petreci timpul bucurandu-va de o  experienta unica pe autentica rezervatie Marina din Caraibe, in timp ce va conectati cu natura, si simtiti spiritul din Bahamas, intr-un mediu inconjurator eco.

Pe insula puteti sa bucurati de un masaj relaxant intr-o cabana, si sa descoperiti frumusetile marii explorand zona cu excursii dedicate.

  

                                     

VIATA LA BORD

Vasele MSC Cruises se preteaza perfect pentru cuplurile adulte, calatorii singuri si familiile cu copii. Sunt ideale pentru cei ce cauta o atmosfera precum viata intr-un oras mare cu influente multinationale si multiculturale, cafenele exterioare si activitate constanta acompaniata de multa muzica live si seri de distractie tarzie.

MSC Cruises practica patru categorii distincte de tarife, fiecare dintre acestea incluzand beneficii diferite, astfel incat este foarte important sa alegeti categoria potrivita pentru dumneavoastra si pentru experienta asteptata. Acestea sunt Bella (pentru o experienta de baza unde primeaza tariful croazierei), Fantastica (pentru un confort mai sporit si flexibilitate la rezervare), si Aurea (pentru mai multe servicii incluse in tarif si pentru iubitorii de tratamente de tip SPA). 

Vasele mai mari (MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Splendida, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview si MSC Grandiosa) detin un salon exclusiv pentru pasagerii din categoria Yacht Club pe cand MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Preziosa si MSC Seaside, MSC Seaview si MSC Grandiosa fiecare au cate un restaurant separat dedicat membrilor Yacht Club cu asezare libera, fara ore prestabilite, piscina privata, bar, cafenea si zona de plaja privata si de asemenea si acces exclusiv la Spa-ul Aurea, imbarcarea prioritara precum si serviciile unui valet dedicat.

 

OSPITALITATEA SI SEJURILE

Ospitalitatea noastra remarcabila transforma fiecare zi normala intr-o zi fantastica. 

Serviciile, personalul si admosfera ofera o primire mediteraneana cu o nota de autenticitate ridicata. 

Abordarea calda, prietenoasa  inseamna ca suntem maestri in arta de a avea grija de oaspetii nostri si suntem alaturi de voi pentru a va indeplini la cerere, dorintele. 

Cabinele sunt confortabile, amenajate armonios, curatenia se face de doua ori pe zi pentru a oferi incredere si a da dovada de profesionalism, pentru majoritatea experientelor existente la bordul MSC CRUISES.

Cabinele sunt dotate cu lenjeria de pat este 100% naturala, saltelele marca Dorelan iar pentru oaspetii ce-si aleg experiente superioare(Aurea, Yacht Club) acestia isi pot alege tipul de perna dintr-un meniu destinat lor

 
 

 

 

 

Experiente

Bella 

Experienta Bella este una potrivita pentru gusturile alese ale oamenilor traditionalisti ce-si doresc un pachet Standard si vor sa se bucure mai mult de itinerarii 

Acest tip de cabine este in regim garantat* si pot fi cabine interioare, exterioare cu geam si exterioare cu balcon.

* Numarul cabinei va fi atribuit chiar inaintea de emiterea tichetului sau la imbarcarea propriu zisa, adica, aceasta nu se poate alege anterior 

Fantastica

Experienta Fantastica este potrivita pentru gusturile oamenilor visatori ce-si doresc un pachet mai amplu iar disponibilitatea este in cabina interioare, exterioare cu geam si balcon iar in experienta FANTASTICA se pot alege in functie de disponibilitate cabinele si puntea. 

Aurea 

Experienta Aurea este potrivita pentru oamenii sofisticati, care isi doresc mai mult decat o vacanta iar disponibilitatea este in cabine exterioare cu balcon AUREA , Suite AUREA si Yacht Club. 

MSC Yacht Club

Experienta este una potrivita pentru oamenii exclusivisti care-si doresc o vacanta cat timp sunt intr-o vacanta

Experienta Yacht Club este una ce sincronizeaza eleganta cu luxul pe mare si veti descoperi o nava in interiorul unei nave prin MSC YACHT CLUB, adica un loc exclusivist, un loc unde se poate savura exclusivitate dar si intimitate intr-o lume privata.

Acest tip de experienta ofera rasfat prin prisma unui club privat in timp ce va puteti bucura de activitati extra de recreere si divertisment, pe care nava o pune la dispozitie pentru dumneavoastra.

Suita luxoasa, este conceputa in asa fel incat sa va simtiti exlusivisti iar rasfatul vine prin grija pe care majordomii v-o poarta. 

TIPURI DE CABINE 

Pe fiecare nava, linia ofera o gama larga de cabine pentru a se potrivi oricaror asteptari din partea turistilor, sunt mobilate intr-un stil modern si functional, insotite bineinteles de servicii excelente.

Cabinele Classic sunt pozitionate pe puntile inferioare ale navei. Acestea va ofera cele mai accesibile preturi pentru fiecare tip de cabina (interioara, cu fereastra, cu balcon), tot confortul unei cabine standard precum si libertatea de a va bucura de toate serviciile si facilitatile disponibile pe nava.

Cabinele Premium au o pozitie privilegiata pe puntile superioare ale navei si ofera beneficii incantatoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere in cabina, room service gratuit 24/24 precum si optiunea de a va rezerva masa si ora cinei la restaurant.

Cabine interioara  

Cabina interioara este cel mai convenabil tip de cabina din punct de vedere financiar si  fara a renunta la confortul dumneavoastra. In acest tip de cabina veti avea disponibile pentru folosire baie privata, TV, seif, aer contionat,  pat dublu, lenjerie aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta si pentru a va simti ca acasa. In acest tip de cabina pot dormi pana la 4 persoane unde  unele cabine pot avea si canapea extensibila. De asemenea, cabinele pot fi si interconectate intre ele in cazul in care sunteti in familie sau intr-un grup mai mare de persoane dar si cabine pentru persoanele cu nevoi speciale. Din punct de vedere spatial, cabinele interioare sunt cuprinse intre 10-22 mp si va ofera spatiu de destindere.

Cabina exterioara cu geam

Cabina exterioara va ofera posibilitatea sa vedeti privelistile frumoase din croaziera in care navigati. In acest tip de cabina veti avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) iar spre folosire aveti la dispozitie baie privata, TV,  seif, aer conditionat, pat dublu  lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. In acest tip de cabina unde exista si canapea extensibila pot dormi pana la 4 persoane. De asemenea, cabinele pot fi si aici interconectate pentru cazurile in care croaziera este in familie sau grup de prieteni, totodata sunt si cabine pentru persoanele cu nevoi speciale. Din punct de vedere al conceperii spatiului, acesta prezinta aceleasi caracteristici de 12-22 mp, insa privelistea este un plus, camera avand geam cu vedere. 

Cabina exteriora cu balcon

Cabina exterioara cu balcon va ofera un spatiu mai deschis pentru a nu va simti constransi si este conceputa in asa fel incat sa ofere spatiu si persoanelor suferinte de claustrobofie.  In acest tip de cabina  veti avea un balcon privat ( cu o suprafata cuprinsa intre 3-16mp in functie de experienta), baie privata , TV, seilf, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a simti confortul de acasa. In acest tip de cabina pot dormi pana al 4 persoane daca in cabina exista si o canapea extensibila (depinde de nava si experienta) si de asemenea cabinele pot fi interconectate si dotate special pentru persoanele cu nevoi speciale.  Din punct de vedere spatial, cabinele cu balcon sunt cuprinse intre 13-22 mp, iar privelistea prin hublou este inlocuita de privelistea pe un balcon cu adevarat mare. 

Suita

Acest tip de suita va poate oferi 90% sentimentul de acasa, este special conceputa pentru persoanele care vor sa ia sentimentul de acasa cu ei in vacanta. Aici veti avea la dispoztie un living separat, balcon privat( cu o suprafata cuprinsa intre  4-46mp in functie de  experienta) , baie privata, room-servie gratuit 24/24h, TV, seif, aer conditionat, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai confortabil cu putinta. De asemenea, veti beneficia si de facilitati speciale pentru dvs prin pachetele achizitionate.  Acest tip de cabina este realizata mult mai spatioasa avand un raport spatial de 22-39mp in functie de experienta).Cabinele de asemenea pot fi interconectate intre ele in cazul in care sunteti in croaziera cu un  grup de prieteni sau familia dar si cabine concepute pentru persoanele cu nevoi speciale.

Yacht Club 

Aceasta experienta  este conceputa pentru a oferi un aer diferit, relaxant si spatios cu adevarat.  Experienta este una potrivita pentru oamenii exclusivisti care-si doresc o vacanta cat timp sunt intr-o vacanta Suita luxoasa, este conceputa in asa fel incat sa va simtiti exlusivisti iar rasfatul vine prin grija pe care majordomii v-o poarta. Suita Yacht Club, va oferta un living/sufragerie, dormitor matrimonial, canapea extensibila dubla, balcon privat( cu o suprafata cuprinsa intre 4-51mp), baie privata cu uscator de par, room-service 24/24h, TV, telefon, seif, aer conditionat si minibar, lenjerie special aleasa pentru a va simti cat mai comod si confortabil posibil, . De asemenea, aici veti avea parte de faciitati diferite in functie de pachetele achizitionate. De asemenea, si aceasta suite sunt concepute pentru persoane cu nevoie speciale si interconectate intre ele. 

    

 

DINING SI RESTAURANTE

La bordul vaselor  MSC CRUISES se pune accent de fiecare data pe calitatea si varietatea preparatelor pe care o oferim oaspetilor nostri, plecand de la specificele internationale pana la cea mai buna mancare mediteraneana. 

Pentru a mentine cele mai bune experiente culinare, am introdus pentru dumneavoastra orele de servire a meselor pentru a gestiona fluxul de oaspeti si am adaptat astfel intregul proces de primire si procesare a comenzilor pentru a ne asigura ferm ca nu exista vreun compromis cu privire la siguranta dvs in acest sens sau la nivelul bucatariei noastre. 

Conform noilor reglementari COVID-19, s-au luat masuri pentru protectia sanatatii dvs, astfel mesele nu se vor mai servi drept Self Services(bufet) ci au fost implementate masuri de servire individuala iar comenzile vor fi servite de catre echipajul nostru direct catre dvs. Pentru o experienta fara contact, puteti accesa meniurile noastre direct de pe mobilul dvs prin scanarea simpla a codului QR.

In functie de livrare si de experienta aleasa, puteti alege de la Clasic Early sau Late Dining in momentul rezevarii iar personalul nostru va va rezerva un loc la masa pentru dumneavoastra pe toata durata croazierei.

De asemenea, oaspetii care rezerva experietenele Aurea si Yacht Club se pot bucura si de mai multa flexibilitate pentru ca pot alege si stilul de luat masa My Choice care va permite sa seriviti  masa oricand pe timpul de functionare al restaurantului principal. 

Pentru ca noi consideram ca toata lumea de la bordul unui vas MSC CRUISES  este speciala, oferim meniuri si meniuri personalizate pentru a satisface gusturile tuturor oaspetilor nostri.

Astfel, oferim pe langa specialitatile noastre alese, si meniuri vegetariene cu specialitati delicioase, proaspat preparate la standardele inalte gourmet pentru care MSC CRUISES este renumit in intreaga lume.

Serviciul RoomService-ul nostru ofera totul incepand cu mese complete si ajungand pana la tot felul de combinatii de gusturi pe care dvs le preferati inclusiv pizza. De asemenea, se poate merge si pe specialitati de alcool puse la dispozitie in restaurantele noastre. 

Room Service confera intimitate, libertate si alegere. 

Daca doriti sa aveti parte de preparate preambalate Kosher si de tip Halal(carne de vita, miel si pasare) acestea vor fi disponibile daca le veti solicita cu cca 2 luni inainte de imbarcare.

Meniurile fara gluten, sunt pregatite de un personal calificat in preparatele dedicate de la bord.

Pentru ca aceste mancaruri sa fie cele mai delicioase, MSC CRUISES a obtinut ceritificare de la Bureau Veritas pentru a oferi meniuri fara gluten in intreaga lume. 

  - Pentru vasul MSC GRANDIOSA procesul de certificare al calitatii va fi disponibil in cel mai scurt timp, tocmai de aceea va sugeram sa verificati suplimentar disponibilitatea meniurilor fara gluten pe aceasta nava, in momentul rezervarii - 

 - Pe vasele MSC ARMONIA, SINFONIA, OPERA SI LIRICA sunt disponibile in acest moment produse fara gluten de tip biscuiti, croissante, pandispan si briose 

 

PACHET DE BAUTURI 

La bordul vaselor, diversele feluri mancare sunt acompaniate de bauturi alese care fac impreuna un deliciu papilelor gustative. Oaspetii nostrii au la dispozitie 5 pachete de bauturi, plecand de la non-alcoolice la cele mai rafinate bauturi disponibile la bordul vaselor MSC Cruises, astfel:

Easy Package  - pachetul include toate bauturile pana in 6 euro pe bautura: apa minerala, bauturi calde si racoritoare la pahar, cocktail-uri alcolice si non alcoolice, o selectie de vinuri si bere draft.

Easy Plus Package - pachetul include toate bauturile pana in 8 euro pe bautura: varietate de cocktail-uri alcoolice si non alcoolice, selectie de lichioruri, o selectie de vinuri, 10% reducere la sticlele de vin achizitionate la bord, varietate de bere la pahar si imbuteliata, apa minerala si bauturi calde.

Premium Extra Package - pachetul include toate bauturile pana in 13 euro pe bautura: varietate mare de cocktail-uri alcoolice si non alcoolice, bauturi spirtoase premium, lichioruri, selectie de vinuri si sampanie la pahar, 25% la sticlele de vin si sampanie achizitionate la bord, selectie de tipuri de bere la pahar, imbuteliata sau bere artizanala, sifon, sucuri proaspete din fructe, apa minerala, bauturi energizante, bauturi calde.

Alcohool Free Package / Minors Package - gama larga de cocktail-uri fara alcool, sifon, bauturi energizante, apa minerala, apa cu arome, sucuri de fructe, bauturi calde,  ice-cream.

 

BARURI SI LOCURI PUBLICE 

Fiecare nava din flota noastra detine propriile baruri tematice speciale, altele in plus fata de cele clasice, astfel puteti gusta bauturile populare tarilor din itinerariul dumneavoastra.

MSC CRUISES pune la dispozitie mai multe tipuri de baruri cu varietati speciale de bauturi, printre care cele mai exclusiviste sunt:

Spa Bar  -   savurati ceaiurile noastre de plante recomandate dupa fiecare sesiune de SPA

Alachimist Bar  -  bazate pe cocktail-uril inovatoare pentru o vacanta perfecta 

Ice Cream Venchi - MSC CRUISES este mandra sa aduca la bordul vaselor sale cele mai bune produse artizanale existente in materie de inghetata. Venchi face deserturi artizanale din 1878 si isi datoreaza cea mai mare parte  din succes datorita utilizarea ingredientelor de origine naturala 100%, pornind de la ciocolata intensa la sorbeturi racoritoare din fructe.

Lounge Trabuc -  Un trabuc este mai mult decat se vede. Este o experienta unica unde opulenta este ridicata la cele mai inalte standarde, unde lucrurile se consuma cu o intensitate aparte si simturile sunt incomparabile. Ambientul este clasic, rafinat si confortabil. Acest bar, are o selectie larga de trabucuri fine, cubaneze, dominicane si italiene iar specialitatile de la bar intensifica gustul acestora. 

 

 

 

DIVERTISMENT SI AGREMENT 

TEATRU SI SPECTACOLE -  Acest program dispune de 6 spectacole de croaziera diferite in fiecare saptamana. Aici gasesti o lume plina de farmec, muzica si spectacole care te captiveaza si iti imbogateste imaginatia. 

TEATRUL DE BROADWAY -  Acest program  expune 80 de productii originale diferit interpretate de catre scenaristii nostri de la bord. In aceste spectacole, aproximativ 6 spectacole pe fiecare nava intr-o croaziera, fiecare director, artist, coregraf, scenograf, designer de costume, ingineri de lumini si sunet lucreaza impreuna cu cantareti, dansatori, acrobati si artisti talentati din toate colturile lumii inclusiv Argentina, Brazilia, Canada, Franta, Italia, Kenya, Mongolia, Spania, Rusia, Marea Britanie, Ucraina si Zimbabwe. 

Galerie de Arta - MSC CRUISES -  Pentru navele MSC Grandiosa si MSC Virtuosa, sunt afisate mai multe exponate ale unor celebri artisti, precum Damien Hirst(MSC Grandiosa), Andy Warhol si Roy Lichtenstein(MSC Virtuosa). Picturile lui Damien Hirst sunt reperezentate printr-un set de 8 amprente imaginistice cu flori de cires; fiecare dintre acestea 8 sunt intitulate dupa cele 8 virtutii ale lui Bushidō : dreptate, curaj, mila, politete, onestitate, onoare, loialitate si control. De asemenea, in galeria de arta a vasului MSC Grandiosa exista si citatul lui Damien Hirst „Sper că The Virtues ne poate aminti să încercam mereu și sa profităm la maximum de viata.” Picturile artistilor  Andy Warhol si Roy Lichtenstein sunt expuse pe vasul MSC Virtuosa in numar de 11 lucrari de arta unice printre care si doua dintre cele mai influente figuri ale miscarii Pop Art ai anilor 1960. Oaspetii se pot bucura si de 4 tablouri cu videoproiectie unde pot vedea viata celor doi artisti ai timpului secolului XX.

PACHETUL FUN PASS -  Fie ca este vorba de spectacole live exclusiviste fie ca este vorba de cele mai interesante jocuri si sali de cinema, la bordul vaselor MSC CRUISES  nu vei avea timp sa te plictisesti. Multe dintre aceste beneficii distractive sunt incluse in pretul de bord, insa pentru cele mai exclusiviste se vor plati si extra, tocmai de aceea am introdus MSC FUN PASS un pachet prin care poti avea acces la cele mai exclusiviste activitati de la bordul navelor MSC CRUISES. Acest pachet poate varia din punct de vedere al pretului in functie de nava si de momentul achizitiei. Insa, de fiecare data, pentru ca ne respectam clientii, cumpararea unui bilet online poate veni cu un discount de 20%. 

KIDS CLUB SI ZONA COPIILOR - Pentru ca parintii si copiii sa aiba parte de cat mai multa relaxare, la bordul vaselor MSC CRUISES, au fost implementate cluburi pentru copii, incepand de la varste cuprinse intre 0-3 ani si ajungand pana la 17 ani. Baby Club  0-3 ani, vine in sprijinul parintilor cu echipajul de sprijin MSC BABYCARE impreuna cu parteneriatul de marca Chicco, care pun accentul pe grija si iubirea micutilor dvs, iar daca doriti sa petreceti timp cu acestia in clubul de joaca, va puteti juca impreuna cu acestia fara conditionari. Mini Club 3-6 ani, ii intampina pe micuti cu prieteni de joaca si le pune la dispozitie jocuri Lego® si de asemenea clubul ofera si activitati precum ArtCraft pentru a da liber imaginatiei celor mici si totodata toata familia va fi invitata Discoteca Familiei DOREMI pentru momente de neuitat alaturi de copilul dvs.Young Club 12-14 ani, fiecare zi vine cu ceva nou pentru copii iar promisiunea unor noi experiente precum turneelor sportive a jocurilor hi-tech si multe alte activitati distractive cat si oportunitatea de a-ti face noi prieteni. Young Club 15-17 ani, adolescentii cu varste cuprinse intre 15-17 ani se pot bucura pe deplin de activitatile dedicate varstei lor. Activitatile clubului pentru adolescenti este pe masura varstei si asteptarilor lor, astfel acestia se pot delecta de la competitii sportive, concursuri de dans, jocuri din retelele sociale pana la turnee Wii, XboX si PS4. Pentru ca stim cat este de tentant, MSC CRUISES ofera sansa de a incerca sa piloteze o drona printr-o cursa plina de obstacole  intr-o cursa nocturna, tocmai pentru a-si testa abilitatile motrice. Surprizele nu se opresc aici, iar compania din spatele "The X Factor", Dance Crew Competition ofera sansa echipelor de adolescenti sa concureze pentru titlul de Dance Crew Of The Year . Iar fiecare seara se incheie cu o petrecere tematica Teen, Karaoke, Flash Mobs, in cel mai frumos mod posibil.

Croazierele de familie MSC CRUISES sunt concepute astfel incat sa imbine utilul cu placutul in materie de parenting. De aceea, navele sunt concepute in asa fel incat si parintii si copiii sa se bucure de momente inedite atat impreuna cat si separat. 
Noi suntem mandri ca ne-am construit o reputatie renumita ca o companie, care stie sa rasfete copiii si parintii simultan. 
Astazi, oferim aceeasi reputatie, punand accentul pe nevoile copiilor, adolescentilor si a parintilor lor. 
Copiii sunt impartiti pe trei grupe de varste la bord cu facilitati diferite pentru fiecare:
 • Mini Club (intre 3 si 9 ani)
 • Junior Club (intre 10 si 13 ani)
 • Teenagers Club (peste 14 ani, se poate opta pentru carduri pre-platite de adolescenti)
Cu toate ca facilitatile si zonele de joaca nu sunt asa ample ca la alte linii de croaziera, MSC Cruises pune la dispozitie un serviciu de “baby parking” pentru parintii ce doresc sa mearga intr-o excursie optionala in port si nu au cu cine sa isi lase copilul. Mascota MSC Cruises este

ACTIVITATI DE ZI SI NOAPTE - O gama larga de activitati inclusiv spectacole de divertisment si clubul pentru copii vor fi disponibile pe baza de o rezervare in prealabil, fara costuri suplimentare. Daca navigati cu una dintre navele MSC CRUISES, trebuie sa participati la una dintre activitatile disponibile zi si noapte, interioare si exterioare, magie si teatru. La bordul vaselor va asteapta cinematografe, teatre, turnee, si fel si fel de activitati in aer liber, puteti de asemena testa adrenalina la Formula 1, Cinema 4D, relaxarea unei partide de Golf si glamour-ul unei nopti de casino. 

 

SPA, FRUMUSETE SI FITNESS 

SPA SI FRUMUSETE -  Printr-o pre-rezervare, protocoale de siguranta si curatenie regulata, dvs va puteti bucura de o experienta de rasfat si relaxare in spa-urile noastre de ultima generatie. De asemenea va puteti rasfata intr-o sauna linistitoare, cu un masaj traditional balinez sau un tratament de infrumusetare de inalta tehnologie in timpul croazierei dvs  in MSC AUREA SPA. 

 • Tratamente faciale UP  (liniile fruntii, riduri) sunt interventiile neinvazive care va ofera aspectul tanar lasandu-va pielea fina si catifelata. Efectele lor de intinerire sunt vizibile in cateva zile si se pot mentine pana la 4 luni.
 • Tratamente faciale DOWN (linia buzelor, imbunatatirea aspectului buzelor) sunt tratamente naturale care reda aspectul natural al pielii, netezeste si ofera volum buzelor iar rezultatele pot fi vizibile pana la 10 luni. 
De asemenea va puteti petrece timpul si in MSC AUREA SPA, MEDI SPA CENTRE, ZONA TERMALA SAU COAFOR. 
Din cauza masurilor impuse COVID-19, in prezent unele dintre centrele de relaxare la comun: bai de abur, jacuzzi si experietele cu gheata si zapada sunt momentan inchise, insa continua sa functioneze normal saunele, camerele de relaxare cu sare si sezlongurile incalzite. 
SPORT SI FITNESS - Va permite mentinerea siluetei dvs in cele mai selective centre de fintness atat in interior cat si in aer liber, unde exista o aparatura atent aleasa indiferent daca doresti sa te antrenezi singur/a sau in compania celorlalti participanti la vacanta.

Facilitatile unui centru sportiv includ urmatoarele: 

 • centru sportiv de utima generatie cu vederi spectaculoase la mare
 • echipament de gimnastica Technogym
 • Aerobic
 • Pilates
 • Spining si Hidro-Spining
 • Programe de fitness persoanlizate 
 • Antreprenor personal calificat
 • Pista de alergat
 • Minigolf
 • Baschet
 • Tenis
 • Fotball
 • Teren de Squash

 

CUMPARATURI 

Pe navele noastre veti gasi o selectie larga de cele mai bune buticuri de pe mare, aprovizionate cu toate marcile tale premium preferate, astfel incat sa te poti bucura de cea mai buna experienta de cumparaturi in timpul croazierei dvs.  Magazinele noastre sunt deschide toata ziua si pana tarziu in noapte, pentru a profita de fiecare moment .

TIPURI DE SERVICII: 

 • MSC LOGO SHOP -  Din aceste magazine se pot achiziona carti, gadgeturi, breloc-uri, mascota DOREMI a MSC, jucarii, si multe alte articole ce mentin amintirea vie, dupa ce veti parasi croaziera.
 • MAGAZIN DE BIJUTERII -  Un tinut al stralucirii, unde sunt expuse modele de aur, argint, pietre pretioase, semipretioase si ceasuri rafinate. Sunt perfecte pentru rasfat, cadouri alese si la un pret accesibil pentru toata lumea. 
 • MAGAZIN DE HAINE - Probati cele mai recente colectii pentru barbati, femei si copii, plus o gama larga de accesorii pentru toate gusturile, chiar si cele mai pretentioase. 
 • ACCESORII - Aici gasiti cele mai top branduri precum Armani, Coccinelle, Furla si Fusaro alaturi de nume internationale precum Radley London, Calvin Klein, Lacoste, Tom Hilfinger si Ralph Lauren. Aici, veti gasi cu siguranta inspiratie, eleganta, seriozitate pentru genti si accesorii.
 • GALERIE DE ARTA -  Sunt expuse opere de arta din colectii unice, care sunt destinate publicului larg si asteapta sa le admirati si de ce nu, sa le cumparati

 

FOTOGRAFIE 

O croaziera MSC este plina de atat de multe momente memorabile, incat nu veti dori sa pierzi niciunul. Fotografii nostri sunt sunt gata sa surprinda cele mai importante momente ale dvs la bordul vaselor MSC CRUISES incepand cu ziua de imbarcare si petreceri de plecare pana la petreceri culinare cat si o poza cu capitanul vasului de croaziera.

SERVICII DISPONIBILE LA BORD

 • MAGAZIN FOTO SI GALERIE FOTO -  Echipa noastra profesionista de fotografi cutreiera in mod constant nava, surprinzand momente si amintiri minunate in fiecare zi. Tocmai de accea, asigurati-va  ca zilnic va plimbati prin Galeria Foto, pentru a nu rata una dintre fotografiile lor cu dvs. si cei dragi bucurandu-va de croaziera. 
 • STUDIO PRIVAT DE PORTRETE -  In timpul unei consultatii private, vi se vor prezenta cele mai bune locatii din jurul navei, astfel incat, dvs sa puteti alege unde va avea loc sedinta foto. Fiecare fotografie va fi facuta cu echipamenre de utima generatie de catre fotograful nostru de studio cu inalta calificare fotografica, folosind tehnici creative de iluminare. Aceste imagini vor fi retusate, editate precum si imprimate pe hartie topografica premium, adesea plastifiata. Dupa aceasta sesiune foto, puteti alege unul dintre pachetele noastre diferite si ia acasa cu tine amintirea din croaziera. 

INTERNET

Pachetele noastre de internet sunt adaptate pentru a impartasi cu prietenii virtuali momentele surprinse la bord cat si a ramane in contact cu cei de acasa.

PACHETE DE INTERNET

 • BROWSE INTERNET CRUISE - include pentru confortul dvs. urmatoarele beneficii: date nelimitate cu acces 24h/24, navigarea pe internet, trimitere si primire email-uri multimedia, chat in aplicatiile de socializare(messgenger, watsapp) 

 • BROWSE & STREAM CRUISE - include pentru dvs. urmatoarele beneficii: date nelimitate cu acces 24h/24, navigarea pe internet, trimitere si primire email multimedia, chat pe aplicatii de socializare(messenger, watsapp), chat video, redare  muzica, postare videoclipuri si fotografii pe retelele sociale.

Acest pachete poat varia din punct de vedere al pretului in functie de nava si de momentul achizitiei. Insa, de fiecare data, pentru ca ne respectam clientii, cumpararea unui bilet online poate veni cu un discount de 20%. Pe langa pachetele achizitionate de dvs. pentru a beneficia de internet privat si personal, puteti de asemenea sa accesati internetul si la bordul vasului in cafenele, restaurante, magazine, insa aceste serivicii sunt contracost daca nu aveti un pachet achizitionat.

SPECIAL OCASIONS 

LUNA DE MIERE

Pentru o asa ocazie speciala unde doriti sa va creati amintiri de neuitat si pe care doriti sa le petreceti la bordul vaselor MSC CRUISES, acestia va pun la dispozitie mai multe facilitati precum:

Amintiri de neuitat, destinatii romantice, gama larga de activitati, cabine si apartamente de lux, rasfat de exceptie

Nu exista nimic mai romantic decat sa navighezi impreuna intr-un apus de soare auriu. Plaje izolate de pe insula, mese cu privire la ocean si pachete spa pentru doi sunt doar cateva dintre activitatile romantice disponibile.

ANIVERSARI - Fundalul perfect pentru o zi de amintit

Aniversarea ta este un eveniment important care ar trebui sarbatorit. MSC Croaziere ofera un cadru unic si romantic in care va puteti sarbatori dragostea. Indiferent daca doriti sa impartasiti un cadru privat cu partenerul dvs. semnificativ sau sa organizati o petrecere cu familia si prietenii dvs., personalul nostru se angajeaza sa faca din aniversarea dvs. o experienta de neuitat.

CEREMONII LA BORD - Nunti simbolice, reinnoiri de juraminte, logodne

Un moment de neuitat devenit si mai magic intr-un cadru de vis pentru orice cuplu. Un juramant romantic luat de cei indragostiti in timp ce navigheaza in marea libera.
Navigati cu MSC Cruises: modalitatea perfecta de a va oferi surprize romantice, de a va sarbatori aniversarile si de a organiza cele mai memorabile receptii pentru familie si prieteni.
 

DESTINATII

America de Sud (Rio de Janeiro sau Praia do Futuro in FortalezaMontevideo si Punta del Este in Uruguay,  San Telmo In Buenos Aires)
Africa de Sud  - (Cape Town in South Africa, Pomene in Mozambique, Port Louis in Mauritius, si Lüderitz in Namibia)
Asia  - (Shanghai si Hong Kong) 
Dubai , Abu Dhabi si Qatar -   (Abu DhabiDubaiSir Bani Yas island ,  Khasab si  Muscat)
Egipt, Marea Rosie si Arabia Saudita - (JeddahSafagaSokhna Port, Yanbu)
Bermuda, Canada si Noua Anglie - (New York,   St John,  Charlottetown, Sydney Halifax)

De ce e compania atata de succes? E din cauza “software-ului” (membrilor de echipaj) si a atentiei oferite lucrurilor marunte.

La bordul vaselor se vorbesc cinci limbi straine de circulatie internationala, iar in ziua imbarcarii anunturile se fac in engleza, franceza, germana, italiana si spaniola prin sistemul public de anunturi.

Datorita diversitatii multilingvistice, spectacolele si divertismentul de la bord este mai mult vizual decat verbal. Insa aceste lucruri vor fi descoperite doar la bord.. 

Am ințeles
Acest site folosește cookie-uri. Mai multe detalii